Vsi upi na Muriću: Augustus zapušča Olimpijo

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Iz tabora Uniona Olimpije so v torek sporočili, da so se sporazumno razšli z Američanom Kodijem Augustusom.
Oglej si celoten članek

Ameriški krilni center Kodi Augustus je k Unionu Olimpiji prišel na začetku sezone, a na 17 tekmah ni prepričal strokovnega vodstva in navijačev. V Evropskem pokalu je v povprečju dosegal 3,3 točke in en skok na tekmo v desetih minutah igre. V ligi Aba je bilo njegovo povprečje 3,6 točke in 2,3 skoka na tekmo v 13 minutah igre.

Pri zeleno-belih bodo zdaj vse upe položili v povratnika Dina Murića, ki naj bi se na začetku leta vrnil po novi težji poškodbi.

"Augustus se ni najbolje vklopil v našo ekipo in zato smo se tudi razšli. Na položaju krilnega centra se v ekipo po novem letu vrača Dino Murić za katerega verjamemo, da bo vrnitev na košarkarska igrišča po poškodbi uspešna. Drugih sprememb ne načrtujemo," je povedal trener Olimpije Aleš Pipan.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.