Vsi štirje Slovenci na sobotni tekmi

Foto: Žurnal24 malysz_action
V kvalifikacijah pred sobotno tekmo svetovnega pokala v smučarskih skokih v Predazzu (16.30) so bili uspešni vsi štirje Slovenci. Najdaljši kvalifikant je bil sicer Adam Malysz s 130 metri.
Oglej si celoten članek

V današnjih kvalifikacijah pred sobotno tekmo svetovnega pokala v smučarskih skokih v Predazzu (16.30) so bili uspešni vsi štirje Slovenci. Najboljši med njimi je bil Robert Kranjec (122,5 metra) z 11. dosežkom, Jernej Damjan (122) je bil 12., Jure Bogataj (119,5) 26., na tekmo pa se je kot 31. med kvalifikanti uvrstil tudi Primož Peterka (118). Sicer je rdečo majico za najboljšega med kvalifikanti pred prvo od dveh tekem v dolini Fiemme oblekel Norvežan Anders Bardal (127 m), najdaljšo daljavo kvalifikacij pa je s 130 metri postavil Poljak Adam Malysz, ki se na tej napravi odlično počuti. Zmagovalec minule nemško-avstrijske novoletne turneje Finec Janne Ahonen je kvalifikacijski skok izpustil.

Sobotna tekma v Predazzu se bo začela s prvo serijo ob 16.30, poskusna bo na sporedu uro pred tem.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.