Vsi proti Blatterju!

Foto: EPA
Foto: EPA
Predsednik nizozemske nogometne zveze Michael van Praag je izstopil iz bitke za novega predsednika Mednarodne nogometne zveze (Fifa).
Oglej si celoten članek

Čeprav uradne potrditve še ni - o tem pišejo zgolj nizozemski mediji, pa so iz štaba Michaela van Praaga sporočili, da je želja vseh nasprotnikov dosedanjega predsednika Seppa Blatterja, da bi nastopili s skupno kandidaturo.

Zato je pričakovati, da bo v prihodnjih dneh od kandidature odstopil tudi Portugalec Luis Figo, kar bi pomenilo, da se bosta 29. maja v Zürichu za štiriletni mandat udarila le Sepp Blatter in jordanski princ Ali Bin Al-Hussein.

Devetinsedemdesetletni Blatter, ki je prišel na čelo Fife leta 1998, se poteguje za peti zaporedni mandat.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.