Vse oči uprte v Janjo Garnbret

Foto: Epa
Foto: Epa
V lov za olimpijsko slavo se danes prvič na OI v Parizu podaja tudi najboljša slovenska športna plezalka Janja Garnbret.
Oglej si celoten članek

Enajsti dan olimpijskih iger v Parizu se bo prvič predstavila glavna slovenske kandidatinja za odličja, plezalka Janja Garnbret, ki jo po 10. uri čaka polfinale na balvanih.

V zaključne boje se bodo prevesila ekipna tekmovanja. Polfinali so na sporedu v hokeju na travi za moške ter nogometu za ženske.

Četrtfinalni pari moškega košarkarskega turnirja so Nemčija - Grčija, Srbija - Avstralija, Francija - Kanada in Brazilija - ZDA. Četrtfinali so na sporedu tudi na ženskem odbojkarskem in rokometnem turnirju.

Na sporedu je danes 15 končnih odločitev.

Slovensko hišo v Parizu bo ob 13. uri obiskala 84-letna legendarna avstralska plavalka Dawn Fraser, ki je osvojila štiri zlate in štiri srebrne olimpijske kolajne in postavila 39 svetovnih rekordov. Njena paradna disciplina je bila 100 m prosto, v je 15 let imela tudi svetovni rekord.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 10:49 6. Avgust 2024.

    Bolje bi bilo gledati stran...bi s tem Janji bolj koristili..

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.