"Vse je odvisno od srca in jajc"

Foto: EPA
Foto: EPA
Naturalizirani Thomas Kelati je bil po tekmi s Španijo razočaran nad nekaterimi soigralci. Proti Slovencem obljublja precej resnejši odnos Poljske.
Oglej si celoten članek

"Hvala Bogu, da imamo še eno tekmo, saj če bi prvenstvo končali s tem, bi morali obesiti drese na klin in se upokojiti. Vesel sem, da imamo še en dvoboj, zaradi našega ponosa. Seveda bo Slovenijo zelo težko presenetiti. Igra doma, je izjemno moštvo. A za nas je to zadnja priložnost, da nekaj pokažemo. Čeprav nimamo več možnosti za napredovanje, si želimo iz Slovenije odpotovati z vsaj eno zmago. Dali bomo vse od sebe za uspeh," je vidno razočaran Thomas Kelati razlagal zbranim novinarjem po polomiji s Španijo.

Na vprašanje, ali meni, da moštvu manjka prava kemija, je odvrnil: "Ne vem, ali gre za kemijo. Menim, da se nekateri igralci pač ne zavedajo, kako intenzivno in trdo je treba igrati na tej ravni. Le nekaj košarkarjev je igralo v Evroligi in na podobni ravni. Poglejte Špance. Ni pomembno, ali so zvezdniki Lige NBA, na igrišču pustijo srce. Nimamo prave miselnosti. Ne manjka nam nadarjenosti, nič ni narobe s trenerjem, zvezo, popolnoma nič. Vse je odvisno od srca in ... jajc."

Ameriški Poljak s prstom ni želel pokazati na posamezne krivce. "Mislim, da to velja za vse. Treba se je pogledati v ogledalo, in če se nisi pripravljen boriti, bolje, da ne prideš na tekmo. Kdor ima kaj ponosa in se želi boriti, bo to proti Sloveniji tudi pokazal."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.