Vroče! Ronaldova Georgina v tangicah obešala perilo ter zažgala splet

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Ronaldova izbranka buri moško domišljijo.
Oglej si celoten članek

Medtem ko s svojim partnerjem Cristianom Ronaldom preživlja čas v samoizolaciji na Portugalskem, 26-letna španska lepotica Georgina Rodriguez redno preko Instagrama objavlja številne vadbe ter vaje, kako ohraniti telo v najboljšem možnem stanju.

Toda v petek je ta lepotica naravnost zažgala splet, saj je bila njena objava še dosti bolj vroča, kot ponavadi. Georgina je namreč objavila fotografijo, kako na terasi v samih tangicah obeša perilo.

Fotografijo na obali Madeire naj bi posnel prav njen izbranec Ronaldo, Georgina pa je sliko preko Instagrama delila z besedami: "Krpice so v zraku," zraven pa je objavila emoji breskvice, ter eksplozije bombe.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 01:59 3. Maj 2020.

    Si želiš najti žensko za eno noč? Pojdi –– B­r­ed­h­ot­.­C­om

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.