Vrnili so mu denar

Foto: Žurnal24 Nikolaja Davidenka so neupravičeno obtožili, da je namenoma izgubil dvoboj proti
Ruski tenisač Nikolaj Davidenko je po pritožbi dobil nazaj dva tisoč dolarjev, ki jih je moral plačati, ker naj bi namenoma izgubil eno izmed tekem.
Oglej si celoten članek

Ruski tenisač Nikolaj Davidenko se je pritožil, ker je moral pred dobrim mesecem plačati kazen, potem ko je izgubil proti precej slabše postavljenemu Hrvatu Marinu Ciliću. Na turnirju ATP, ki je potekal v Sankt Peterburgu, so mu zato izrekli kazen v višini dva tisoč dolarjev.

Zdaj bodo morali organizatorji ta denar Davidenku vrniti. "Potem ko smo podrobno pregledali in analizirali posnetek tekme, smo se strinjali, da je bila kazen neupravičena," je povedal Gayle Bradshaw, ki je pri ATP zadolžen za reševanje podobnih primerov.

Davidenko, ki trenutno igra na mastersu v Šanghaju, je bil pred kratkim že v središču pozornosti, saj naj bi bil vpleten v afero s stavami. Takrat so mu očitali, da je pod pritiskom ruske mafije namenoma izgubil nekatere dvoboje z igralci, ki so, sodeč po lestvici ATP, precej slabši od njega.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.