Vremena Gogiju so se zjasnila

Foto: Žurnal24 Goran Dragić je proti Wizardsom v 19 minutah dosegel 9 točk.
Gledalci v ligi NBA so videli štiri tekme in na njih zmage Philadelphie, Charlotta, Milwaukeeja in Memphisa. Kljub porazu je imel razlog za zadovoljstvo Goran Dragič, ki je znova stopil na parket.
Oglej si celoten članek
 

Liga NBA

Philadelphia : Phoenix 108:91
Charlotte : LA Clippers 94:73
Milwaukee : Houston 124:112
Memphis : New Orleans 85:80

V ligi NBA je moštvo Phoenix Sunsov izgubilo proti Philadelphii. Za nas in gotovo tudi selektorja Jureta Zdovca pa je pomembno, da je Goran Dragič znova dobil nekaj minut na parketu, in sicer 15. V tem času je dosegel šest točk, imel dve podaji in po eno ukradeno ter izgubljeno žogo. Pri še tretji zaporedni zmagi Philadelphie je največ košev (25) dosegel Thaddeus Young, pri gostih pa je imel Shaquille O'Neal slab dan, saj je zbral zgolj sedem točk, še slabše pa je bil razpoložen dvakratni najkoristnejši igralec lige (MVP) Steve Nash, ki je pri katastrofalnem metu iz igre (1:8) dosegel le dve točki.

Milwaukee Bucksi so s 124:112 premagali Houston Rocketse, junaki večera pa so bili Ramon Sessions s 26 ter Charlie Villanueva in Richard Jefferson s po 25 točkami. Domači košarkarji so prav na tekmi proti Houstonu prekinili niz devetih zaporednih porazov, saj so odlično zaustavili oba zvezdnika Raket, Yao Minga in Tracyja McGradyja, ki imata skupno povprečje na tekmo 36 točk. Kitajski košarkar je tokrat v 19 minutah vpisal le sedem točk pri metu iz igre 2:8, All Star košarkar McGrady pa je tekmo končal pri treh točkah (1:9).
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.