Vratar umrl v 33. letu zaradi raka

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Nekdanji vratar madžarske nogometne reprezentance in številnih angleških klubov Marton Fulop je za posledicami raka danes umrl v 33. letu življenja, poročajo madžarski mediji.
Oglej si celoten članek

Marton Fulop je kariero začel v klubu MTK iz Budimpešte, od koder je leta 2004 prestopil k Tottenhamu. Ta ga je nato posodil Chesterfieldu in Coventry Cityju, leta 2007 pa ga je odkupil Sunderland. Tudi pri njem pa na golu ni našel mesta, zato je kot posojen igralec srečo iskal še pri Leicester Cityju, Manchester Cityju in West Bromwich Albionu. Leta 2012 je za kratek čas nosil tudi dres grškega Asteras Tripolisa.

V reprezentanci je debitiral leta 2005 na tekmi s Francijo, nato pa je v reprezentančnem dresu zbral še 23 nastopov. Leta 2013 je sporočil, da bo za nekaj časa vzel premor, da se pozdravi po operaciji tumorja na roki. Žal se k profesionalnemu nogometu ni več vrnil.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.