Vratar med enajstmetrovkami dobil rdeč karton, nato pa ...

Foto: youtube Nogomet katar
Nogomet piše nenavadne zgodbe.
Oglej si celoten članek

Na tekmi kvalifikacij za azijsko prvenstvo do 19 let sta se pomerili reprezentanci Katarja in Iraka. Dvoboj se je končal z izidom 1:1, o potniku na prvenstvo pa so odločala enajstmetrovke. In tu se je zgodba pravzaprav šele dobro začela.

Pri rezultatu 4:3 je vratar Katarja Shehab Mamdouh zabeležil še tretjo obrambo ob streljanju enajstmetrovk in stekel v objem soigralcev, a je veselje katarskih nogometašev prekinil glavni sodnik. Ta je ocenil, da je čuvaj mreže prehitro zapustil golovo črto in tako zaukazal ponovitev strela z bele točke. Poleg tega je Mamdouh zaradi ugovarjanja prejel še svoj drugi rumeni karton na tekmi ter v ključnem trenutku tako moral zapustiti zelenico.

V svojem slogu Poglejte, kako se Mourinho znajde v golu

Community Shield Londonski derbi odločili streli z bele točke

Katarci so bili šokirani, v vrata pa je moral stopiti igralec iz polja. Kapetan Katarja Nasser Abdulsalam, po poklicu sicer vezist, pa je v svoji novi vlogi zablestel in tudi sam zaustavil strel ter tako poskrbel za napredovanje svoje reprezentance. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.