Vonnova za en dan Sharon Stone

Foto: Žurnal24 Lindsey Stone ali Sharon Vonn? (Foto: espn.go.com/YouTube)

Your browser doesn’t support HTML5 video

Ameriška smučarka Lindsey Vonn je privolila še v eno norčijo. Za revijo ESPN se je namreč, potem ko so jo primerno odeli, naličili in uredili pričesko, fotografirala kot Sharon Stone iz filma Prvinski nagon.
Oglej si celoten članek
"Prvinski" video najdete tukaj, sicer pa je plavolaska odvrgla večino krpic tudi za Sports Illustrated.

"Na enem od prejšnjih fotografiranj je nekdo opazil, da sem podobna Sharon Stone. malce sem razmišljala o tem in dognala, da bi to lahko izkoristila. Ob dogovoru s soprogom smo se odločili, da bi lahko ponovili sceno iz prvinskega nagona," je dejala Lindsey Vonn: "Zelo rada gledam filme. Moj najljubši je Gladiator. Tudi Prvinski nagon mi je všeč. Takole naličena in v beli obleki se vsaj malo počutim kot Sharon Stone."

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.