Vonnova pripravlja vroč sprejem Tini: Jutri še hitreje!

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Lindsey Vonn je devet mesecev po hudem padcu na svetovnem prvenstvu v Schladmingu v sredo opravila prvi trening smuka, po katerem je bila zelo zadovoljna.
Oglej si celoten članek

Štirikratna skupna zmagovalka svetovnega pokala v alpskem smučanju Lindsey Vonn je devet mesecev po hudem padcu na svetovnem prvenstvu v Schladmingu v sredo opravila prvi trening smuka. Vonnova, ki se intenzivno pripravlja na olimpijske igre v Sočiju, vrnitev v svetovni pokal pa načrtuje konec meseca, je bila nad treningom navdušena.

"Prvi dan treninga smuka je bil uspešen! Imela sem se noro in zelo zadovoljna sem, da sem se vrnila v svoji najljubši disciplini. Koleno se je odzvalo odlično, navdušena sem, da se bom jutri še bolj trudila voziti še hitreje #Sochi2014," je prek družabnih omrežij sporočila ameriška zvezdnica.

Vonnova je konec oktobra izpustila uvod v sezono v Söldnu in tekmovalno vrnitev na bele strmine načrtuje konec novembra oziroma v začetku decembra v ZDA na domačem terenu v Beaver Creeku.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.