Visoka zmaga Kraljev

Foto: Žurnal24 Vratar Kraljev Jason LaBarbera je blestel pri branjenju svojega gola.
Hokejisti NHL moštva Los Angeles Kings, za katere igra Anže Kopitar, so v torek zvečer še tretjič v zadnjih štirih tekmah zmagali. Tokrat so s 6:0 premagali ekipo Nashville.
Oglej si celoten članek
 

Liga NHL

NY Rangers : Pittsburgh 0:1
Atlanta : Toronto 5:4*
Columbus : Chicago 7:4
Anaheim : St. Louis 2:4
Colorado : Edmonton 4:2
Nashville : Los Angeles 0:6
* po kazenskih strelih

V domači dvorani so hokejisti Los Angelesa tokrat povsem nadigrali nasprotnike iz Nashvilla. Kralji so v vsaki tretjini dali po dva zadetka, s katerimi so kronali svojo napadalno igro. Statistika namreč pokaže, da so močno prednjačili tudi pri strelih na gol. Na gol gostujočega vratarja so jih sprožili 35, domači vratar Jason LaBarbera pa se je ob dobri obrambi soigralcev izkazal z obranjenimi vsemi 17 streli. Med junaki tokratne tekme sta bila tudi Michael Cammalleri, ki je z dvema novima zadetkoma in skupno 10 goli trenutno tudi vodilni strelec lige, in novinec v ekipi, Slovak Ladislav Nagy, ki je dosegel svoj prvi gol za Kralje. Anže Kopitar je v dobrih 16 minutah na ledu enkrat streljal na gol gostov, vendar je gostujoči vratar njegov strel ubranil.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.