Villa tretji ulov Reala

Foto: Žurnal24 David Villa je tretji veliki ulov Reala.
Vse kaže, da bo Realov predsednik Florentino Perez že naslednji teden ujel še tretjo veliko ribo v tem prestopnem roku. Njegove na recesijo odporne lovke so segle po Davidu Villi.
Oglej si celoten članek

Že od svojega vnovičnega prihoda na oblast pri Realu (in tudi že prej) je Florentino Perez v osrčju pozornosti nogometne javnosti. Kot pred leti namreč tudi letos gradi galaktično ekipo druge genaracije. Pripeljal je Kakaja, pripeljal je Cristiana Ronalda, zdaj je po informacijah španskih medijev dogovorjen tudi za prestop Davida Ville, ki naj bi za bele baletnike podpisal prihodnji teden, z Valencio pa je že vse dogovorjeno. "Villa nam je zelo všeč, to je igralec za nas. Kupili bi ga, vendar le za ceno, ki bi nam ustrezala," je dejal direktor Reala Jorge Valdano.

Valencia za španskega reprezentanta zahteva 38 milijonov evrov in cene ne želi spustiti, saj je za Villo zagret tudi Chelsea. Perez je kljub vsemu še tretjič to pomlad odprl denarnico, Londončani pa so se umaknili, ko je Villa dejal, da je njegov izbor Real. Galaktiki bodo tako imeli imenitno zasedbo v napadu, njihov naslednji projekt pa so bočni igralci. Tarča kraljevega kluba je Maicon iz Interja, ki je javno izrazil nezadovoljstvo nad odnosom kluba do njega. Kar Perez želi, pa, vsaj v zadnjem obdobju, tudi dobi ...

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.