Vihar ogrozil legendarno tekmo

Foto: epa
Foto: epa
V Wengnu imajo organizatorji veliko težav z vremenom.
Oglej si celoten članek

Prvi trening smuka alpskih smučarjev pred svetovnim pokalom konec tedna v Wengnu za petkovo kombinacijo in sobotni smuk na Lauberhornu je odpovedan, so sporočili švicarski organizatorji. 

V noči na torek je območje zajel močan vihar s snegom in dežjem, veter je pihal v sunkih skoraj do 200 km/h in povzročil ogromno škodo na infrastrukturi.

Na več delih je poškodovana smučarska proga za svetovni pokal, škoda je tudi v ciljni areni, poškodovani so šotori, tribune ... Organizatorji ta čas škodo še ocenjujejo, za popoldan so napovedali novinarsko konferenco, poroča avstrijska tiskovna agencija Apa.

Kot turistka Shiffrinova naredila reklamo za Slovenijo

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.