Vidmarja šokirala ponudba Real Madrida

Foto: EPA Gašper Vidmar
Po zmagi Banvita na tekmi turške BSL je bila glavna tema pogovora prihodnost slovenskega centra.
Oglej si celoten članek

Real Madrid, katerega člana sta slovenska reprezentanta Luka Dončić in Anthony Randolph, si že dlje časa prizadeva v špansko prestolnico zvabiti Gašperja Vidmarja.

Slovenski center se je na radarju madridskega velikana znašel po zaslugi odlične igre na EuroBasketu, kjer je z življenjskimi predstavami v reprezentančnem dresu odigral eno ključnih vlog na poti do zlate medalje.

Nov na seznami Pri Realu še kar naprej vabijo Slovence

Vidmar je član Banvita, s katerim je pred nekaj meseci podaljšal pogodbo do leta 2019. Turški prvoligaš za slovenskega košarkarja zahteva pol milijona evrov odškodnine, ki pa je Real Madrid ni pripravljen plačati. Ekipi za zdaj nista našli skupnega jezika in nič ne kaže, da bi se to zgodilo v bližnji prihodnosti. 

"Real Madrid je bila ena od možnosti, a v tem trenutku se to ne bo zgodilo," je po zmagi njegove ekipe nad Yeşilgiresunom v domačem prvenstvu povedal Vidmar. "Zadovoljen sem pri Banvitu. Štejem si v veliko čast, da se zame zanima klub, kakršen je Real Madrid. V bistvu sem bil šokiran, ko sem izvedel," je dejal Vidmar.

Slovenski center je peti najboljši strelec, četrti najboljši skakalec in tretji najboljši bloker turške ekipe.

Vidmar v domačem prvenstvu v povprečju igra dobrih 21 minut na srečanje in prispeva 8.0 točke, 4.2 skoka, 1.2 podaje in 0.5 blokade.

Foto: Banvit/Facebook Gašper Vidmar Banvit Petrol Olimpija

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.