Video: Poglejte na kakšen način je dosegel svoj prvi gol v NHL

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Osemnajstletni Kanadčan je zabil enega najlepših golov sezone.
Oglej si celoten članek

Osemnajstletni Zach Benson je na svoji deveti tekmi med hokejsko elito dočakal tudi prvi gol. Na prejšnjih dvobojih je član moštva Buffalo Sabres, izbran je bil kot 13. na naboru, sicer že vknjižil štiri asistence, tokrat pa je proti Washingtonu dosegel enega najlepših prvencev v zgodovini lige.

Štiri minute pred koncem četrtine, ko so gostje že vodili z 1:0, je pred vrati tekmeca prišel do ploščka, s finto spravil vratarja Darcyja Kuemperja 'na tla', nato pa s strelom med svojima nogama zatresel mrežo. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.