Video: Liverpoolovi navijači v Barceloni mečejo ljudi v fontane

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Pred polfinalno tekmo Lige prvakov so se Liverpoolovi navijači na gostovanju v Barceloni pokazali v slabi luči.
Oglej si celoten članek

Angleški navijači so v sredo zjutraj na enem od popularnih trgov v Barceloni Placa Reial v fontano vrgli dva delavca bližnjega hotela. Policija se je odzvala in priprla šest ljudi.

Noro doživetje Slep navijač Liverpoola zdaj lahko gleda nogomet

Na trgu se je zbralo več sto navijačev Liverpoola, ki so se množično odpravili v Barcelono, kjer se bodo njihovi ljubljenci na polfinalni tekmi Lig prvakov udarili z Messijem in druščino.

Jamie Carragher Liverpoolova legenda pred tv kamerami storila "neoprostljivo"

Po incidentu se je oglasil direktor Liverpoola Peter Moore, ki je navijače pozval, da naj se obnašajo dostojanstveno. "Ponosno pojmo pesem in osvojimo Evropo, a bodimo ljudje in obravnavajmo to prekrasno mesto, kot si zasluži, s spoštovanjem. Bodimo dostojanstveni in pokažimo oliko, ki označuje tudi Liverpool. Zabavajte se, a bodite Liverpool," je zapisal Moore.

Premierliga Liverpool po napaki Slovenca do najhitrejšega zadetka v svoji zgodovini

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.