Vettel kot Schumi leta 2004?

Foto: Žurnal24 Michael Schumacher je v Jerezu testiral s Ferrarijem z aerodinamičnim paketom za Foto: Žurnal24 Takole je ta petek Michael Schumacher v Maranellu dirkal z dirkalnikom F2007. Foto: Žurnal24 najlepše poslikani dirkalniki formula 1 Ferrari Schumacher 2004 Foto: Žurnal24 Michael Schumacher na letališču v Budimpešti, od koder se je odpravil na obisk k Foto: Žurnal24 Alonso Briatore Foto: Žurnal24 Fernando Alonso je vnovčil izkušnje in vse boljši Renault za drugo zaporedno zma Foto: Žurnal24 Raikkonen tehnicne tezave Reuters Foto: EPA vn nemčije nurburgring zmaga hamilton Foto: Žurnal24 Lani je dirko v Barceloni dobil Jenson Button z Brawn Mercedesom. (Foto: Reuters Foto: Žurnal24 VN KItajske kvalifikacije pole Sebastian Vettel
Nemec Sebastian Vettel (Red Bull) lahko že v nedeljo na 14. dirki sezone v Singapurju drugič zapored postane svetovni prvak in s tem le potrdi premoč v letošnji sezoni. Če mu bo uspelo, bo ponovil uspeh legendarnega rojaka Michaela Schumacherja. Kerpenčan je namreč leta 2004 prav tako že na 14. dirki sezone postal svetovni prvak. V spodnji galeriji pa poglejte, kakšen je bil položaj pred 14. dirko sezone od leta 2001.
Oglej si celoten članek
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.