Veliki fantje z roza kopačkami

Foto: Žurnal24 Liga Nfl podpira mesec boja proti raku na dojkah in tako nosijo roza kopačke, tr Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Baltimore Ravens (3-1) : Pittsburgh Steelers (3-1) 17:14 - za prvi poraz Jeklarj Foto: Žurnal24 Denver Broncos (2-2) : Tennesee Titans (2-2) 26:20; Seattle Seahawks (2-2) : St. Foto: Žurnal24 Četrti teden sezone se bo končal s ponedeljkovo večerno tekmo med New Englans Pa Foto: Žurnal24 Medtem ko klikate po fotografijah s tekme San Diego Chargersov (2-2) in Arizone Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Z drugim touchdownom Peytona Manninga na tekmi so Colts minuto pred koncem izena Foto: Žurnal24 Za šok tedna so poskrbeli na papirju zelo slabi Jacksonville Jaguars (2-2), ki s Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Drugo presenečenje tedna so pripravili Cleveland Browns (1-3), ki so s 23:20 uti Foto: Žurnal24 Z 102 jardoma in touchdownom je navdušil Peyton Hillis, pri Bengalsih pa je kot Foto: Žurnal24 Aaron Rodgers je podal za tri touchdowne, a je imel tudi dve prestreženi podaji. Foto: Žurnal24 Garrett Hartley, ki je pred tednom dni zgrešil prosti strel za zmago Saintsov v Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 "Smo 2-2. Tega si nismo želeli. Najti moramo način, da se izkopljemo iz te luknj Foto: Žurnal24 Podajalec Bearsov, Jay Cutler, je bil na tleh devetkrat, nakar je moral zaradi l Foto: Žurnal24 Chicago Bears (3-1) so prvi poraz letos doživeli proti New York Giantsom (2-2). Foto: Žurnal24 John Carney je sredi tedna podpisal s prvaki Super Bowla, New Orleans Saints (3- Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Kdo pravi, da je LaDainian Tomlinson star in počasen? Imel je 133 jardov in dva Foto: Žurnal24 Z roza kopačkami so bili ta teden najbolj razpoloženi New York Jets (3-1), ki ni Foto: Reuters Donovan McNabb Foto: Žurnal24 Green Bay Packers (3-1) so po odličnem prvem polčasu zaspali in v nadaljevanju s Foto: Žurnal24 Prosti strel v zadnji sekundi je odločil tudi tekmo Atlante Falconsov (3-1) in S Foto: Žurnal24 Houston Texans (3-1) so se vrnili na zmagovalna pota, potem ko so z 31:24 premag Foto: Žurnal24 "Fantom je bilo po kritikah zelo težko. To zmago smo nujno potrebovali. Zmagali Foto: Žurnal24 „Smo ekipa, ki zna odmisliti moteče elemente, ki se osredotoči le na igro in zna Foto: Žurnal24 Prek 100 jardov je imel tudi Shonne Green, Braylon Edwards je ujel en touchdown, Foto: Žurnal24 Najtežje pričakovana tekma tedna se je končala vse prej kot po pričakovanjih. Wa
NY Giants so prvi sezonski poraz prizadejali Bearsom. Neporaženi so le še Chiefs, saj so Steelers izgubili z Ravens. NY Jets so bili najbolj prepričljivi. Colts, tudi oni z roza kopačkami, so doživeli boleč poraz.
Oglej si celoten članek
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.