Veliki angleški klub z novim trenerjem

Foto: Profimedia
Novi trener na čelu kluba štiri tedne pred začetkom prvenstva.
Oglej si celoten članek

Italijanski nogometni strokovnjak Maurizio Sarri je novi trener angleškega Chelseaja. Dosedanji trener italijanskega Napolija je na tem položaju zamenjal svojega rojaka Antonia Conteja, z angleškim klubom pa je podpisal triletno pogodbo.

Pod lastniškim vodstvom ruskega tajkuna Romana Abramoviča so se v zadnjih petnajstih letih zamenjali številni trenerji pri Chelseaju, pred Contejem so londonsko ekipo vodili tudi njegova rojaka Carlo Ancelotti in Roberto Di Matteo, Portugalca Jose Mourinho in Andre Villas-Boas, Izraelec Avram Grant, Brazilec Luiz Felipe Scolari, Nizozemec Guus Hiddink in Španec Rafael Benitez.

Conte je v minuli sezoni osvojil FA pokal, leto pred tem je z zasedbo iz Stamford Bridga postal angleški prvak. Nova premierligaška sezona se začne čez štiri tedne, Chelsea bo 11. avgusta gostoval pri Huddersfieldu. Derbi prvega kola bosta na stadionu Emirates odigrala Arsenal in Manchester City.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.