Veliki angleški derbi v osmini finala

Foto: EPA
Foto: EPA
Na sedežu Evropske nogometne zveze (Uefa) v Nyonu so izžrebali pare osmine finala evropske lige.
Oglej si celoten članek

V konkurenci 16 klubov sta v evropski ligi ostala tudi dva 'slovenska'. Bayer Leverkusen Kevina Kampla se bo za preboj v četrtfinale zdaj pomeril z Villarrealom, Basel Andraža Šporarja, ki je sicer zaradi poškodbe že končal sezono, pa s Sevillo, branilko naslova.

Veliko zanimanja bo pritegnil tudi dvoboj med največjima angleškima rivaloma. Žreb je namreč določil, da se bosta pomerila Manchester United in Liverpool. V osmini finala bo na sporedu tudi španski spopad med Valencio in Athletic Bilbaom, zanimivo pa bo tudi na obračunu med Tottenhamom in dortmundsko Borussio. Preostali pari so še Šahtar Donjeck - Anderlecht, Sparta Praga - Lazio in Fenerbahče - Braga.

Prve tekme bodo na sporedu 10., povratne pa 17. marca.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.