Velikan odpustil trenerja

Foto: Epa
Foto: Epa
Pri italijanskem nogometnem velikanu so se odločili za spremembo na čelu strokovnega štaba.
Oglej si celoten članek

Italijanski nogometni prvoligaš AC Milan je po vsega sedmih tekmah odpustil trenerja Marca Giampaola. Vzrok so slabi rezultati nekdaj najboljšega kluba na svetu.

Foto/Video Prelepa novinarka pokazala, kaj jo dela tako zaželeno

Dvainpetdesetletni Giampaolo, ki je pred tem vodil Sampdorio, je poleti zamenjal Gennara Gattusa. Toda pod novim vodstvom rdeče-črnim ni šlo po željah, trenutno so šele na 13. mestu v italijanski Serie A.

Igralci Milana imajo le tri točke več od mest, ki vodijo v nižji rang tekmovanja. Na sedmih tekmah so doživeli kar štiri poraze.

Derby d'italia Velik boj za vrh Serie A pripadel belo-črnim

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.