Velika tragedija v družini novopečenega Dončićevega soigralca

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Oče novopečenega člana Dallasa Danteja Exuma je umrl v bolnišnici potem, ko je bil hospitaliziran zaradi težav s pljuči. Star je bil 60 let.
Oglej si celoten članek

Cecil Exum, sicer nekdanji ameriški košarkar, je umrl v 61. letu starosti, potem ko je bil pred dnevi hospitaliziran v eni od avstralskih bolnišnic, in sicer zaradi težav s pljuči. 

Cecil Exum je v svoji karieri osvojil prvenstvo NCAA, bil je član šampionske ekipe skupaj z Michaelom Jordanom, ki je univerzitetno ligo osvojila leta 1982. Cecil Exum je bil na naboru lige NBA izbran s strani Denver Nuggets, a ga je še pred prvim nastopom v ligi NBA izdala poškodba kolena, tako da v najmočnejši košarkarski ligi nikoli ni nastopil.

NBA Dosedanji košarkar Partizana se seli k Dallas Mavericks

Leta 1986 se je preselil v Avstralijo v tamkajšnjo prvo ligo, kar osem let si je služil kruh v deželi tam spodaj, kjer si je tudi ustvaril družino. 

Njegov sin Dante Exum, sicer avstralski reprezentant, je še v nedavno končani sezoni branil barve Partizana, pred dnevi pa je postalo jasno, da bo postal Dončićev soigralec pri Dallas Mavericks.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.