Velika čast za Cristiana Ronalda

Foto: Profimedia
Portugalski klub se je odločil za zanimivo potezo.
Oglej si celoten članek

Danes eden najbolj prepoznavnih športnikov na svetu Cristiano Ronaldo je prvi stik s profesionalnim nogometom doživel v lizbonskem Sportingu. Od tam ga je pot vodila v Manchester United, Real Madrid in Juventus.

Sporting, sicer močno socialno orientiran klub, v zadnjih letih ne preživlja najboljših časov v finančnem smislu in je v iskanju novih rešitev. Predsednik Frederico Varandas bo skušal težave rešiti z zanimivo marketinško potezo.

Sportingov stadion José Alvalade bi namreč lahko dobil novo ime. Po poročanju portugalskih medijev pri Sportingu resno razmišljajo o tem, da bi svoje domovanje poimenovali José Alvalade CR7.

Izračunano! Superračunalnik izračunal zmagovalca Lige prvakov

Z dodatkom imena Ronaldove tržne znamke bi Sporting lažje osvajal azijski trg, kamor se v iskanju novih prihodkov ozirajo največji evropski klubi.

José Alvalade je sicer ime ustanovitelja kluba, ki je v Lizboni prisoten vse od leta 2006. Stadion je bil zgrajen leta 2003, pred Eurom 2004, organiziranem na Portugalskem.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.