Velenjčani po 15 urah v Montpellierju

Foto: Žurnal24 Sebastjan Sovič se zaveda, da je velenjske ose pokopal porazen začetek srečanja.
Rokometaši Gorenja so po 15 urah poti le prišli v Montpellier. Najprej je del ekipe obtičal na pariškem letališču, ker na letalu ni bilo dovolj prostora za vse, nato pa je letalo pristalo v Marseillu.
Oglej si celoten članek

Rokometaši velenjskega Gorenja si bodo zadnjo tekmo letošnje Lige prvakov bolj kot po razpletu zapomnili po pravi odisejadi, ki so jo preživeli na poti do Montpellierja. Najprej je večina velenjske odprave obtičala na pariškem letališču, nato pa so zaradi megle v Montpellierju preostali člani kluba morali poleteti še do Marseilla.

 
 

Čakanje na letališču je bilo mučno, a ko smo izvedeli, da bomo zavili še do Marseilla, slabe volje res ni manjkalo. Murphyjev zakon res drži.

Sebastjan Sovič

 
Zgodba Velenjčanov se je začela v petek, ko so v Parizu na letalo za Monpellier vstopili le štirje predstavniki vodstva kluba, trener Ivica Obrvan in igralca Boštjan Kavaš ter Pavel Baškin. Drugim so vstop preprečili s pojasnilom, da je letalo polno, tako da so morali počakati na večerni let. Namesto da bi se že popoldne nastanili v hotelu, so morali Velenjčani dan preživeti na letališču. A pravi vrhunec zapleta je sledil v nadaljevanju. Montpellier je bil zavit v meglo, tako da je moral pilot pristati v več kot 150 kilometrov oddaljenem Marseillu. Seveda niti avtobusa ni bilo takoj na razpolago in 15 članov izgubljene odprave je prišlo v Montpellier po več kot 15-urni kalvariji. "Očitno smo mi magnet za letališke in letalske akcije. Pred leti smo bili v Moskvi na letališču kar 17 ur, a tudi tokrat ni trajalo bistveno manj časa. Čakanje na letališču je bilo mučno, a ko smo izvedeli, da bomo zavili še do Marseilla, slabe volje ni manjkalo. Murphyjev zakon res drži. Seveda je bilo vse skupaj za nas zelo naporno. Poskušali se bomo čim bolj spočiti, bržkone bomo opravili še en regeneracijski trening, prave taktične priprave pa zaradi včerajšnjega izpada ne bomo imeli," je pestro dogajanje povzel kapetan Sebastjan Sovič.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.