Varni pred praznimi sedeži v Rimu

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Tekmo osmine finala italijanskega pokala (Coppa Italia) med AS Romo in Sampdorio si je v večnem mestu ogledala peščica navijačev gostujoče ekipe, ki jih je nadzorovalo več deset policistov.
Oglej si celoten članek

Stadio Olimpico je v četrtek gostil tekmo osmine finala italijanskega pokala med AS Romo in Sampdorio. Obračun, ki se je končal z rezultatom 1:0 v korist Rimljanov, si je ogledalo tudi nekaj ducatov navijačev gostujoče ekipe, ki so bili deležni poostrene varnosti s strani lokalne policije.

Policisti so pred tekmo obkolili navijače Sampdorie, kar je bilo še posebej zanimivo zato, ker daleč naokrog ni bilo nobenega domačega navijača.

Foto: Twitter sampdoria as roma navijači varnost policisti obkoljeni stadio olimpico

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.