Valencia na Ciper, Tottenham v Ukrajino

Foto: EPA
Foto: EPA
Iz varnostnih razlogov je Evropska nogometna zveza tekmo iz Kijeva prestavila na Ciper.
Oglej si celoten članek

Četrtek je dan, ko se po Evropi igrajo tekme šestnajstine finala Evropske lige. Petnajst ekip bo na domačem stadionu gostilo nasprotnika, Dinamo Kijev in Valencia pa se bosta morala pomeriti na nevtralnem terenu. Nasilni protesti in nemiri v Ukrajini so prestrašili Evropsko nogometno zvezo (Uefa), ki se je odločila, da tekmo iz vročega Kijeva prestavi v Nikozijo na Ciper.

Kljub nemirom pa bo Tottenham svojo tekmo odigral v Ukrajini. Uefa se je določila, da je Dnipropetrovsk dovolj oddaljen (482 kilometrov od Kijeva) od epicentra nasilja, da lahko Dnipro na domačem terenu gosti angleškega prvoligaša. Funkcionarji Uefe bodo pogoje sicer skrbno spremljali tudi v prihodnjem dnevu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.