V vrhu slovenskega nogometa nič novega

Foto: Profimedia Predsednik NZS Radenko Mijatović.
Foto: Profimedia Predsednik NZS Radenko Mijatović.
Nogometna zveza Slovenije bo 24. oktobra na skupščini izbirala novo vodstvo.
Oglej si celoten članek

Že zdaj je jasno, da bo predsednik Nogometne zveze Slovenije (NZS) tudi v novem mandatu zdajšnji prvi mož NZS Radenko Mijatović, ki je edini kandidat za vodilno mesto. Rok za kandidature se je iztekel 9. oktobra.

Na skupščini NZS bodo izbrali tudi štiri podpredsednike. Volilna komisija NZS je do roka prejela šest kandidatur: Dejan Germič (predlagatelj MNZ Maribor), Mihael Zrimec (MNZ Gorenjske Kranj), Damir Rob (Zveza nogometnih trenerjev Slovenije), Gvido Mravljak (MNZ Ljubljana), Stanko Glažar (MNZ Ptuj) in Danilo Kacijan (MNZ Murska Sobota).

Edina kandidatka za voljeno članico izvršnega odbora zveze je Maja Berger Levičar, ki sta jo predlagala medobčinski nogometni zvezi Ljubljane in Nove Gorice, na spletu poročajo na NZS.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 21:58 15. Oktober 2024.

    Tega tipa je treba odstranit milom ili silom..Škoduje domačemu nogometu !!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.