V Velenju padel gol, vreden največjih evropskih tekem

Foto: PrtSc
Foto: PrtSc
Uvodna tekma 17. kola elitne slovenske nogometne lige je ponudila kopico nogometnih užitkov.
Oglej si celoten članek

V soboto popoldne sta se na stadionu Ob jezeru udarila lokalna rivala Rudar Velenje in Celje. Po remiju (3:3) so "knapi" ostali povsem na dnu lestvice kot edina ekipa brez zmage, medtem ko so se "grofi" utrdili v zgornji polovici.

Premier League Tako pomembne v tej sezoni še ni bilo

Srečanje so bolje začeli Velenjčani in hitro povedli z 2:0. Toda Celjani so v zgolj dveh minutah izid izenačili. Njihov prvi zadetek je bil prava mojstrovina, pod katero se je podpisal Žan Benedičič.

Slednji je močno udaril po žogi iz oddaljenosti več kot 30 metrov in žogo poslal v levi zgornji kot vrat nemočnega Tomaža Stopajnika. Gol si lahko ogledate na spodnjih povezavah, na YouTube posnetku od 1:55 naprej.

xxx

Prvi polčas se je končal z vodstvom Rudarja s 3:2, v nadaljevanju so gostje izenačili in šaleško-savinjski derbi se je končal brez zmagovalca.

1. SNL Maribor ponižal Domžale, Celju le točka proti najslabši ekipi lige

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.