V siloviti prometni nesreči umrl nekdanji igralec Dinama in reprezentant

Foto: M.T./PIXSELL
Foto: M.T./PIXSELL
Iz hrvaške prestolnice je prišla tragična novica o smrti mladega športnika.
Oglej si celoten članek

V nedeljo zgodaj zjutraj se je na jugozahodu Zagreba zgodila prometna nesreča s smrtnim izidom. Po poročanju portala 24sata je umrl 29-letni Dominik Išaretović.

Slednji je bil v mlajših selekcijah član zagrebškega Dinama, pa tudi NK Sesvete. Bil je član hrvaške reprezentance sladkornih bolnikov v futsalu, s katero je osvojil številne medalje.

"Bila sem na sprehodu s psi na Jarunu. Zaslišala sem nekaj, kar se je slišalo kot detonacija. Ko smo prišli do trim steze, so bili tam že policisti in reševalci," je za omenjeni portal povedala bralka.

Kot strela z jasnega Športni svet v šoku: umrla je 27-letna svetovna prvakinja

Išaretović je vozil belega Chryslerja, njegov trk pa je bil silovit, saj je podrl zaščitno ograjo in drevo, v katerega je trčil, vozilo je tudi zagorelo.

Zaradi nesreče je bila kar nekaj časa zaprta cesta do priljubljene rekreativne lokacije Zagrebčanov - jezera Jarun.

Zagrebška policija je z javno objavo prosila vse morebitne očividce, da razjasnijo okoliščine nesreče.

Legenda Umrl svetovni prvak z Anglijo

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 09:31 13. Julij 2020.

    Spet serjete z naslovi ! Če se je odločil umreti v avtu , to še ni prometna nesreča !

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.