V sedmih urah pošlo 200.000 vstopnic

Foto: EPA
Foto: EPA
Mednarodna nogometna zveza (Fifa) je sporočila, da so v sedmih urah prodali vseh 200.000 vstopnic za SP 2014, katerih prodaja naj bi trajala do 28. novembra.
Oglej si celoten članek

Nogometni navdušenci so hitro razgrabili vstopnice za nogometno svetovno prvenstvo (SP) prihodnje leto v Braziliji; v le nekaj urah so navijači z vsega sveta pokupili 200.000 dragocenih lističev. Fifa je vstopnice dala v obtok v ponedeljek ob 12. uri po srednjeevropskem času, v sedmih urah jih ni bilo več.

Vstopnice naj bi bile na voljo do 28. novembra, a so pošle že prvi dan. Kupci so vstopnice za 57 tekem prek spleta kupovali po načinu: kdor prej pride, prej melje.

Po podatkih Fife je zdaj prodanega že 1,1 milijona vstopnic za največji športni dogodek prihodnjega leta, skupno pa bodo šli v obtok trije milijoni vstopnic.

V tokratni drugi ''etapi'' prodaje niso bile na voljo vstopnice za uvodno tekmo 12. junija vo Paulu, za finale v Riu 13. julija, predtekmovanje Brazilcev, osmino finala v Belo Horizonteju, prav tako ne za oba polfinala v Belo Horizonteju in São Paulu.

Kdor je tokrat ostal brez vstopnice, bo imel še možnost za nakup po žrebu skupin 6. decembra v Braziliji, ko bo znan tudi natančen razpored tekem. Prodaja se bo nato začela 8. decembra. Takrat bodo na voljo vstopnice za vseh 64 tekem.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.