V ruskem klubu, za katerega igra tudi Slovenec, kar osem okuženih!

Foto: Facebook
Foto: Facebook
S COVID-19 je okuženih kar osem članov ruskega Orenburga.
Oglej si celoten članek

Iz ruskega prvoligaškega nogometnega kluba Orenburg, kjer igra tudi Slovenec Žiga Škoflek, so sporočili, da je osem članov ekipe okuženih z novim koronavirusom.

xxx

Ruski klub ni razkril njihove identitete, sporočil je le, da gre za šest nogometašev in dva člana strokovnega štaba, ki so že v samoizolaciji, je poročala nemška tiskovna agencija dpa.

Zavoljo tega je sobotna tekma 24. kroga ruske elitne lige med Orenburgom in Krasnodarjem pod velikim vprašajem.

Iz Rusije prihajajo zaskrbljujoče novice, saj število okuženih z novim koronavirusom zelo hitro narašča. V tej državi na dan potrdijo več kot 7000 tovrstnih primerov, skupno je bilo doslej okuženih skoraj 614.000, umrlo pa je več kot 8600 ljudi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.