V Parizu prisiljeni odpovedati vse sredine dvoboje

Foto: Profimedia
V Parizu je bila sreda dan brez tenisa.
Oglej si celoten članek

Prireditelji letošnjega drugega teniškega turnirja za grand slam v Parizu so zavoljo dežja in slabe vremenske napovedi odpovedali vse današnje dvoboje v posamični konkurenci in dvojicah ter jih prestavili na naslednji dan. To se je nazadnje na odprtem prvenstvu Francije zgodilo 30. maja 2016.

Foto: Profimedia Roland Garros

V moški posamični konkurenci sta se v torek v polfinale prebila Švicar Roger Federer in Španec Rafael Nadal. Prvi je v četrtfinalu premagal rojaka Stana Wawrinko, drugi pa Japonca Keija Nishikorija, druga četrtfinalna para sta Dominic Thiem (Avt/4) - Karen Hačanov (Rus/10) in Novak Đoković (Srb/1) - Alexander Zverev (Nem/5).

OP Francije Velika klasika v polfinalu

V ženski konkurenci sta v torek v polfinale napredovali Britanka Johanna Konta in Čehinja Marketa Vondroušova. Britanka je ukanila Američanko Sloane Stephens, Čehinja pa Hrvatico Petro Martić, druga četrtfinalna para sta Madison Keys (ZDA/14) - Ashleigh Barty (Avs/8) in Simona Halep (Rom/3) - Amanda Anisimova (ZDA.

OP Francije Nole: Za zdaj sem zadovoljen

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.