V ognju pet slovenskih želez

Foto: Epa jakov fak
Po dveh dneh premora se z današnjo posamično tekmo na 20 kilometrov nadaljuje svetovni pokal v biatlonu na Pokljuki.
Oglej si celoten članek

Slovenske barve bodo zastopali olimpijski podprvak Jakov Fak, Klemen Bauer, Rok Tršan, Mitja Drinovec in Miha Dovžan. Start bo ob 14.15.

Pokljuka je v sezoni 2018/19 prvo prizorišče svetovnega pokala. Uvodni tekmi - tekma mešanih parov in mešanih štafet - je bila v nedeljo, od danes do nedelje bodo na sporedu še posamične tekme.

Začenjajo jih moški s tekmo na 20 kilometrov, v četrtek se bodo na posamični preizkušnji na 15 kilometrov predstavile biatlonke, od Slovenk bodo na startu Urška Poje, Polona Klemenčič in Lea Einfalt.

Fak in Pojetova sta v nedeljo sestavljala ekipo na tekmi mešanih parov, osvojila sta 11. mesto. Vsi ostali varovanci Uroša Velepca na premierni nastop v poolimpijski sezoni še čakajo.

V petek bo na Rudnem polju sprint za biatlonce, v soboto sprint za biatlonke, v nedeljo pa še obe tekmi v zasledovanju.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.