V naslednji sezoni trije Slovenci v ligi NBA

Foto: Profimedia
Luka Dončić in Goran Dragić bosta dobila družbo.
Oglej si celoten članek

Po poročanju priznanega košarkarskega portala Sportando bo v naslednji sezoni lige NBA zaigral tudi Vlatko Čančar. Ta je na poletni ligi v Las Vegasu dokončno prepričal vodstvo franšize Denver Nuggets, ki ga je sicer kot 49. izbrala na naboru leta 2017. Le nekaj mesecev kasneje je Primorec postal evropski prvak s Slovenijo.

NBA Čančar spet navdušil, navijači Denverja ga želijo v ekipi

"Vir nam je povedal, da bo Denver podpisal pogodbo z Vlatkom Čančarjem," so sicer zapisali pri Sportandu, podobno trdijo tudi pri Denver Postu: "Pričakuje se, da bo Čančar podpisal za Denver. Klub ima sicer kopico krilnih košarkarjev, a lahko Čančar ponudi dodatno dimenzijo v igri. Ima zelo visok košarkarski IQ in ima presenetljive fizične sposobnosti."

Košarkar, ki je aprila dopolnil 22 let, je v minuli sezoni branil bave španskega prvoligaša San Pabla Burgosa, v španskem prvenstvu pa je v povprečju dosegal 10 točk.  

Denver je ponoči odigral še četrto tekmo poletne lige in doživel tretji poraz, tokrat je bil z rezultatom 105:96 boljši Houston. Čančar je v 29 minutah in pol zbral šest točk, pet skokov, štiri podaje in blokado. Martin Krampelj, ki je pred dnevi podpisal pogodbo s Cedevito Olimpijo, je znova obsedel na klopi.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.