V maju bo migala ali pa tudi ne

Foto: Žurnal24 sprejem slovenski olimpijci Prešernov trg Petra Majdič Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Petra Majdič in Robert Slabanja na sprejemu po olimpijskih igrah v Vancouvru. (F Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 sprejem slovenski olimpijci dr. Danilo Türk Petra Majdič Foto: Žurnal24 sprejem slovenski olimpijci dr. Danilo Türk Petra Majdič Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 sprejem slovenski olimpijci dr. Danilo Türk Petra Majdič Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 sprejem slovenski olimpijci Prešernov trg Petra Majdič Foto: Žurnal24 sprejem slovenski olimpijci Prešernov trg Petra Majdič
Petra Majdič si po vrnitvi in številnih sprejemih zdaj v nadaljevanju kariere ob razmišljanju o prihodnosti želi le počitka. "Nič ni rečeno, da maja ne bom spet začela migati," pravi Petra.
Oglej si celoten članek
V galeriji lahko s Petro znova podoživite sprejeme na Brniku, v Dolu, pri predsedniku Türku ter na Prešernovem trgu.
Slovenska šampionka Petra Majdič te dni predvsem poskuša čim več počivati, si nabrati energije in napolniti baterije. O prihodnosti še ne razmišlja, ve le, da še nič ni dokončno odločenega. Res je, da še ni rekla zadnje besede v smučarskem teku, in tudi zato so ljubitelji tega športa nestrpni, kako se bo odločila glede prihodnosti, a kot pravi sama, mora predvsem razmisliti, si odgovoriti na nekatera vprašanja, in to ne samo športna, pač pa tudi osebna.


"Vsega je bilo v zadnjem času toliko, morda celo preveč. Kamorkoli pridem, povsod sem v središču dogajanja, in ni to, da ne bi hotela z vsakim govoriti, stisniti roke navijačem, proslavljati in se veseliti, pač pa se mi zdi, da me je povsod preveč, da me imajo morda celo ljudje že dovolj. Preveč je bilo vsega,"
je med drugim povedala Majdičeva.

Foto: Žurnal24 Na namigovanja o nadaljevanju kariere ni odgovorila ne pozitivno ne negativno, vse skupaj pušča odprto. "Uf, tega odgovora še nimam. Nič ni rečeno, da maja ne bom spet začela migati, a najprej, kot pravim, moram neke stvari razčistiti pri sebi, potem pa se bom odločila. Nikakor ne trdim, da ne bom več nadaljevala s treningi in tekmami, ampak preprosto je za kakršnekoli odgovore zdaj še prehitro," je povedala ljubljenka slovenskih src.

"Zdaj si predvsem želim, da bi imela malo miru, da bi me tudi novinarji malo pustili. Saj ne rečem, z vsakim se veselim pogovorov, a je bilo v zadnjem času tega res ogromno. Zdaj bi se iz medijev rada malo umaknila, sicer bom v kakšno športno oddajo najverjetneje še šla kot gostja, ampak bi skoraj raje videla, da bi se v medijih pojavljali tisti, ki si to želijo in zaslužijo, takšnih pa je v Sloveniji kar nekaj," je še dejala športnica iz Brinja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.