V dvorani poseben zvezdniški gost, tako ga je presenetil Dončić

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Gledalci v American Airlines Centru so bili deležni zvezdniškega obiska ... Potrudil se je tudi Luka Dončić, ki je posebnemu gostu pripravil lepo presenečenje.
Oglej si celoten članek

Na sinočnji tekmi med Dallasom in Torontom, ki so jo s 127:116 dobili Raptorji, je bil v American Airlines Centru prav poseben gost. Zvezdnik ekipe Kansas City Chiefs Patrick Mahomes si je namreč z ženo Brittany ogledal tekmo Mavsov v živo. Luka Dončiću je zvezdniku ameriškega nogometa (liga NFL) pripravil posebno presenečenje. 

To pa je zvestoba Kako se je soigralec žrtvoval za Dončića! Kazen bi moral dobiti Luka, toda ... "Tako ga pogrešamo" To je glavni razlog za poraz Dallasa, brutalno, kaj so jim naredili Raptors NBA Luka čez 30, tokrat brez preobrata

Kot so razkrili na Dallasovih družbenih omrežjih, je Ljubljančan še pred tekmo podpisal dva dresa s svojim priimkom ter zdaj že ikonično številko 77 ter ju predal Dallasovim zaposlenim. Ti so prek maskote nato med tekmo dres izročili Mahomesu in njegovi ženi. Kako je vse skupaj izgledalo, pa v spodnjem (vdelanem) videoposnetku. 

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 08:26 10. November 2023.

    Babo bi si lahko boljšo dubu

  • 18:47 9. November 2023.

    Kmalu bodo žurnalovci samo še o Dončiću pisali..Bedno, bedno

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.