V četrti etapi prva španska zmaga

Foto: Žurnal24 Zmagovalna poljuba za Igorja Antona. (Foto: Reuters)
Četrto etapo kolesarske dirke po Španiji je dobil domačin Igor Anton in s tem Španiji privozil prvo domačo zmago na letošnji Vuelti. Grege Boleta tokrat ni bilo v ospredju.
Oglej si celoten članek

Španski kolesarji so v četrti etapi domače dirke dočakali prvo etapno zmago. Zmagovalec četrte, zahtevne gorske etape, ki se je končala na vrhu vzpona, je kolesar Euskaltela-Euskadija Igor Anton. V zaključku 183 kilometrov dolge etape je imel več moči od Italijana Vincenza Nibalija in Slovaka Petra Velitsa.

V vodilni skupini je v cilj prišel tudi Belgijec Philippe Gilbert (Omega-Pharma), ki je tako zadržal rdečo majico vodilnega. Edinega slovenskega kolesarja Grege Boleta tokrat ni bilo povsem v ospredju.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.