V Celje se je vrnil otrok kluba

Foto: EPA Vid Poteko, Slovenija, Katar
Celjani so se okrepili.
Oglej si celoten članek

Rokometni klub Celje Pivovarna Laško se je dogovoril za vrnitev članskega reprezentanta Slovenije, krožnega igralca Vida Poteka. Poteko se po dveh sezonah v Meškov Brestu vrača domov in je s Celjem podpisal triletno pogodbo, so sporočili iz celjskega kluba.

Poteko je otrok celjskega kluba. Pred dvema sezonama se je odločil, da sprejme izziv v tujini, odšel je v Meškov Brest, s katerim je imel še enoletno pogodbo. A želja po prihodu domov v Celje je bila kljub ponudbam klubov iz tujine prevelika in od sezone 2019/20 dalje bo znova oblekel celjski dres.

Celjski klub se je z njim dogovoril za sodelovanje vsaj do izteka sezone 2021/22.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.