Ustrelili očeta reprezentanta BiH

Foto: EPA Muhamed Bešić
V Bosni in Hercegovini jo je po pretepu skupil oče člana bosanske reprezentance.
Oglej si celoten članek

V mestu Falešići je bil ustreljen oče nogometnega reprezentanta Bosne in Hercegovine Muhameda Bešića. Do incidenta je prišlo po pretepu, za vse pa naj bi bil kriv alkohol. Oseba z inicijalkami S. S. (letnik 1979) je ustrelila Meha Bešića (1971). Slednji je končal v bolnišnici, ranjen je bil v roko on nogo.

Meho je v četrtek obiskal sina v Splitu, ko se je Muhamed v dresu Evertona meril s splitskim Hajdukom. "Sigurno mu je Muhamed dal nekaj več denarja, saj se Meho v zadnjih dneh ni streznil. Upam, da bodo Bešić in Suljanovići zgladili ta nesporazum," je za avaz.ba dejal eden izmed očividcev dogodka. Gre za sosede in to ni bil njihov prvi spor.

"To je bil pretep med Mehom in tremi brati Suljanović ter dvema njihovima sinovoma. Meho je bil sam, njih pa je bilo pet. V splošnem pretepu je bil Meho premagan. Ko se je pričakovalo, da se bo vse umirilo, je Senad izvlekel pištolo in z dvema streloma zadel Meha," so besede priče povzeli pri avaz.ba.

Poskus atentata V BiH ustrelili Zdravka Mamića

Oče reprezentanta BiH je sicer imel že v preteklosti težave, leta 2013 pa je s terencem trčil v osem vozil in pri tem poškodoval štiri osebe.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.