Uradno: Green okrepil Olimpijo

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Danny Greeen je v soboto popoldne tudi uradno postal član Uniona Olimpije. Ameriški krilni igralec je podpisal enoletno pogodbo z možnostjo vrnitve v ligo NBA, ko bo lockouta tam konec.
Oglej si celoten članek

Kar je bilo jasno že skorajda vsem košarkarskim poznavalcem, je sedaj postali tudi uradno. Union Olimpija se je pred začetkom sezone 2011/12 okrepila s košarkarjem Dannyjem Greenom, ki je nazadnje igral za San Antonio.

Soigralec Deona Thompsona s priznane univerze North Carolina je v zadnji sezoni nastopal za NBA moštvo San Antonio Spurs, kjer je nastopil na 11 tekmah, pred tem pa v D-League navduševal s povprečjem 20 točk, 7,5 skoka in 2,6 podaje na tekmo. Green se bo svojim novim soigralcem pridružil v naslednjem tednu.


Green prestop potrdil že v jutranjih urah preko Twitterja

"Uradno je. Igral bom v Ljubljani," je namreč Danny Green še predno je Olimpija potrdila prestop zapisal na Twitterju. In še: "Spet bom igral z bratom Deonom Thompsonom! To bo še kako zabavno!" Z Olimpijinim novim centrom Thompsonom, seveda ne rodnim bratom, ampak prijateljem, sta bila soigralca pri univerzi North Carolina, s katero sta leta 2009 skupaj pokorila vsa ostala moštva NCAA.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.