United City prosil za uslugo in bil hitro zavrnjen

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Manchester United se je na svojega velikega rivala obrnil s prošnjo.
Oglej si celoten članek

Manchester United se je obrnil na Manchester City in zaprosil za dve mesti na privatnem letalu, ki ga je naročil City za svoje nogometaše, ki se bodo v ponedeljek v Parizu udeležili podelitve Zlate žoge. Rdeči vragi so bili zavrnjeni. 

"V potezi, ki je povzdignila kar nekaj obrvi, je United sosede vprašal, če je na letalu prostora za dva njihova nogometaša," so zapisali pri Daily Mailu in nato dodali: "Na razočaranje kluba z Old Trafforda je bil odgovor, da ni prostora in naj skušajo poiskati drugačno rešitev." 

Ruben Dias, Phil Foden, Erling Haaland in Rodri so sicer nogometaši Cityja, ki se bodo udeležili prireditve v Parizu, Yui Hasegawa, Lauren Hemp in Khadija Shaw pa nogometašice, ki kandidirajo za nagrade v ženski konkurenci.

Foto: Epa Haaland

Med igralci do 21 let je za nagrado nominiran še Savinho, prav tako pa nogometaša Uniteda Alejandro Garnacho in Kobbie Mainoo. Slednja so pri rdečih vragih želeli priključiti osemčlanski Cityjevi odpravi.

Razlog za prošnjo leži v tem, da pri Unitedu želijo zmanjšati stroške delovanja kluba.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.