Union Olimpija prehitela nogometaše

Foto: Žurnal24 Večina vas bo zvečer stiskala pesti za košarkarje. (Foto: Boštjan Tacol)
Sedemdeset odstotkov vas je na naše anketno vprašanje, kaj boste raje spremljali ob 20:45, nogomet ali košarko, odgovorilo s košarko. Pazite na posebni prometni režim v ŠRC Stožice.
Oglej si celoten članek

V torkovi anketi smo vas vprašali, kateri televizijski program (ali morda dvorano/stadion) boste obiskali v sredo ob 20.45. Prijateljska reprezentančna tekma nogometašev z Gruzijo in obračun 5. kola košarkarske Evrolige med Unionom Olimpijo in Valencio sta na sporedu hkrati. Povedali ste nam – no, tako je do objave članka storilo 781 glasovalcev –, da vas bo večina gledala košarko, in sicer 70 odstotkov vprašanih.

Ko smo že pri košarki – iz Uniona Olimpije so poslali nekaj prometnih obvestil, ki vam utegnejo precej koristiti. V sredo, 17. 11., v sredo, 1. 12., in sredo, 15. 12. 2010, bo v času košarkarskih tekem v ŠRC Stožice na Vojkovi cesti veljala posebna prometna ureditev. Dve uri pred prireditvijo se na delu Vojkove ceste od križišča z Baragovo ulico in južno servisno cesto (ob severni obvoznici) uredi enosmerni prometni režim v smeri severne obvoznice. Eno uro pred koncem prireditve pa se na delu Vojkove ceste od južne servisne ceste (severna obvoznica) do križišča z Baragovo ulico uredi enosmerni prometni režim v smeri centra. Začasna prometna ureditev velja za vse udeležence v prometu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.