Uničujoča diagnoza za Neymarja: "To je zelo žalosten trenutek"

Foto: Epa
Foto: Epa
Brazilskega nogometnega zvezdnika po hudi poškodbi kolena čaka dolgotrajno okrevanje.
Oglej si celoten članek

Brazilski nogometni zvezdnik Neymar si je ob porazu Brazilije z 0:2 v kvalifikacijah za svetovno prvenstvo v Urugvaju strgal sprednjo križno vez levega kolena in meniskus. Kot je sinoči sporočila brazilska nogometna zveza CBF, mora 31-letnik na operacijo in bo zato dlje časa odsoten z igrišč, sam pa je danes poškodbo označil za najhujšo v karieri.

Kmalu po prejetem prvem golu Brazilcev se je Neymar v torek zvečer po lokalnem času resno poškodoval pred polčasom na tekmi proti Urugvaju, ko je po tekaškem dvoboju z Nicolasom De La Cruzem nepravilno pristal z levo nogo.

Ko so ga odnesli z igrišča, si je Neymar z obema rokama zakril obraz in kasneje z berglami zapustil stadion v Montevideu.

Foto: Epa Neymar

Sledila je uničujoča diagnoza za napadalca, ki se je v karieri večkrat spopadal tudi s hudimi poškodbami, tokrat pa bo odsoten dlje časa.

Brazilska nogometna zveza je potrdila, da Neymarja čaka operacija, a da datum te še ni znan. "Brazilski in mednarodni nogomet potrebuje zdravega Neymarja, saj je nogomet bolj vesel, ko je on na igrišču," je v zapisu zveze dejal njen predsednik Ednaldo Rodrigues.

Neymar je svoje oboževalce nagovoril preko Instagrama s čustvenimi besedami. "To je zelo žalosten trenutek, najhujši v moji karieri," je danes zapisal Brazilec.

"Vem, da sem močan, a tokrat bom še bolj potreboval svojo družino in prijatelje," je dodal Neymar, ki se je poleti za bajno vsoto preselil v savdski klub Al-Hilal.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.