''Umrla je za posledicami nesreče''

Foto: EPA maria de villota formula 1 suzuka Foto: EPA maria de villota formula 1 suzuka Foto: Reuters maria de villota navijači suzuka Foto: Reuters maria de villota navijači suzuka Foto: Reuters maria de villota navijači suzuka Foto: Reuters maria de villota navijači suzuka
Družina pokojne španske dirkačice Marie de Villota je razkrila, da je 33-letnica umrla zaradi posledic nesreče, ki se je zgodila julija 2012.
Oglej si celoten članek

Tragična smrt španske dirkačice, ki je pred nekaj dnevi šokirala svet motošporta, je dobila svoj epilog. Zdravniška preiskava je potrdila, da je Maria de Villota umrla naravne smrti, družina pokojne Španke pa je razkrila, da je umrla zaradi posledic nesreče, v kateri je utrpela hude poškodbe glave in izgubila desno oko.

''Maria nas je zapustila med spanjem ob približno šestih zjutraj zaradi posledic nevroloških poškodb, ki jih je utrpela julija 2012, so nam povedali zdravniki,'' je v izjavi zapisala družina Villota, ki bo voznico pokopala v Madridu.

Dogajanje pred in po dirki v Suzuki je bilo posvečeno mladi dirkačici, ki je v formuli 1 pustila velik pečat.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.