Umor zaradi spora o Ronaldu in Messiju

Foto: EPA
Foto: EPA
Nigerijec je na zabavi prerezal vrat prijatelju, ker je ta trdil, da je Leo Messi boljši od Cristiana Ronalda.
Oglej si celoten članek

Razprava o tem, ali je boljši Cristiano Ronaldo, ali Lionel Messi, se je tokrat končala zelo tragično. V indijskem Mumbaju sta prijatelja Obinna Michael Durumchukwa in Nwabu Chukwuma praznovala rojstni dan prvega, pri tem pa sta se sprla o kakovosti največjih zvezdnikov svetovnega nogometa. Dvaindvajsetletni Chukvuma je slavljencu, ki je praznoval 34. rojstni dan in je zagovarjal Messija, prerezal vrat.

"Spor je šel čez vse meje, Durumchukwa pa je v prijatelja vrgel kozarec, ki se je nato razbil ob zidu. Chukwuma je nato pobral odlomljeni del kozarca in kolegu prerezal vrat," so zapisali indijski mediji.

Chukwuma je prijatelja pustil, da je izkrvavel na tleh stanovanja, policijo pa so poklicali sosedje, ki so slišali glasen spor obeh Nigericev.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.