Uefa proti Albaniji sprožila disciplinski postopek

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Albanski navijači so svojo nogometno zvezo spravili v težave.
Oglej si celoten članek

Evropska nogometna zveza (Uefa) je sprožila disciplinski postopek proti albanski nogometni zvezi zaradi incidentov na tekmi prvega kroga evropskega prvenstva proti Italiji, piše nemška tiskovna agencija dpa.

Uefa je sporočila, da so pod drobnogledom različni prekrški albanskih navijačev na omenjeni tekmi, ki se je v soboto končala z zmago Italije z 2:1.

Foto: Profimedia Albanski navijači

Albanska nogometna zveza se bo morala zagovarjati zaradi vpada navijača na zelenico, metanja različnih predmetov na igralno površino, prižiganja bakel na tribunah in izobešanja transparentov s provokativno vsebino, ki ne sodi na športne dogodke.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 00:16 17. Junij 2024.

    šiptarji so itak provokatorji in nesnage, ko pa jim kdo kaj podobnega stori, o pol pa je prroblem...pištolce se takoj …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.