Udarec za Napoli pred tekmo z Barcelono

Foto: EPA Lorenzo Insigne
Neapeljčani bodo morda morali zaigrati brez enega najboljših v svojih vrstah.
Oglej si celoten članek

Napoli bo mogoče igral brez Lorenza Insigneja na povratni tekmi osmine finala lige prvakov konec tedna proti Barceloni, saj je klub iz italijanske nogometne serie A sporočil, da si je krilni igralec italijanske izbrane vrste poškodoval levo stegensko mišico.

Napoli ob tem ni sporočil, koliko časa bo moral počivati 29-letni nogometaš, zapisal je le, da bodo njegovo stanje dnevno spremljali. Barcelona bo 8. avgusta na svojem Camp Nou gostila povratno tekmo, na prvi tekmi se je z Napolijem razšla z 1:1.

Tudi pri Barceloni sicer ni vse rožnato po izgubljenem boju za španski naslov. Katalonci so tako pred nadaljevanjem lige prvakov še pod večjim pritiskom, da na Camp Nou pripeljejo lovoriko, v zadnjem času pa je precej govora o nesoglasjih znotraj ekipe in na relaciji trener - nogometaši, ki so jih povzročile neuspešne predstave po pavzi zaradi koronavirusa. Barca se tudi spopada s težavami zaradi poškodb, za klub pa ne želi igrati tudi Brazilec Arthur Melo, ki ima že dogovorjen prestop k Juventusu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.