Udarec za Haiti

Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Roger Federer ima na vrhu lestvice ATP več kot 3000 točk prednosti. (Foto: EPA) Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Serena se po njenih besedah dobro razume z Andyjem Roddickom. (Foto: EPA) Foto: Žurnal24
Roger Federer, Rafael Nadal, Novak Djoković, Andy Roddick, Serena Williams, Kim Clijsters, Lleyton Hewitt in Samantha Stosur so se združili in v Rod Laver areni organizirali akcijo Udarec za Haiti.
Oglej si celoten članek

Eksibicija, ki je trajala 90 minut, je bila organizirana v vsega 24 urah. Dobrodelni dogodek se je izkazal kot zelo uspešen projekt, saj je arena bila razprodana. Eksibicijski dogodek zvezdnikov je sodil nekdanji uspešni tenisač Jim Courier.

''Imeli smo idejo, da bi lahko pomagali žrtvam Haitija po tragičnem potresu,'' je povedal Roger Federer, ki je zbral ekipo najboljših svetovnih tenisačov in tenisačic.

Udeleženci, ki so bili starejši od 12 let, so plačali 10 dolarjev za ogled zanimive eksibicijske predstave najboljših tenisačev sveta. Med drugim je Rusinja Marija Šarapova donirala 10.000 dolarjev, medtem ko so z zbiranjem denarja v areni zbrali dodatnih 20.000 dolarjev. Skupno so v enem dnevu zbrali okoli 160.000 dolarjev.

Med drugimi so denar donirali tudi Marcos Baghdatis, John Isner, Daniel Nestor in Nenad Zimonjić.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.